Historie

HC Container er en stolt familievirksomhed med rødder helt tilbage i 1952, hvor Carl Christensen åbnede en lokal vognmandsforretning i Hareskov By. I 1967 kom hans søn Henning ind i firmaet, som dengang primært udførte dagrenovation og kørte med byggematerialer.Efter et par år kom et nyt produkt på banen. Henning begyndte at tilbyde affaldscontainere til forretninger, grundejerforeninger mm.
Bag enhver stærk mand står jo som bekendt en stærk kvinde, og HC Container ville heller ikke være den samme virksomhed uden Hennings kone, Mai König Christensen, som stadig den dag i dag varetager en del af de administrative opgaver, også selvom firmaet er flyttet til Værløse og det ikke længere er Henning, der sidder ved roret, men derimod parrets søn, Kim König.
HC Container har gennem tre generationer haft som ambition at skabe et regionalt renovationsselskab med sikkerhed og kvalitet i højsædet og med fokus på miljø. Dette må siges at være lykkedes til fulde. I dag er firmaet nemlig landsdækkende, råder over en betragtelig vognpark samt containere og lifte til udlejning.

Din indkøbsvogn


PostnummerXXXX
Indhold-
Total-
Heraf moms-